Nye beboere

Velkommen til Drejøgården. På denne side finder du information, som er relevant for dig som ny beboer i Drejøgården.

Aller først bedes du udfylde og indlevere Indflytningsblanketten forneden på siden. Når den er indleveret til kontoret, vil viceværten sørge for, at dit navn fremgår på din postkasse og dør, samt dørtelefonen.

Når du flytter ind, skal du være opmærksom på, at parkeringsarealet kun må benyttes med en parkeringslicens. Ved gæsteparkering skal kontoret bruge indflytningsblanketten, så du kan oprettes i e-park, hvorfra du kan udskrive gæsteparkering på timebasis. Der gøres samtidig opmærksom på, at biler med en max. vægt på over 2.500 kg ikke må køre ind på parkeringsarealet, da det ødelægger taget til parkeringskælderen.

Adgang til ejendommen sker ved brug af en nøglebrik, som holdes op foran den sorte adgangskontrolboks ved siden af indgangsdørene. Bemærk, at man skal holde nøglebrikken midt på boksen, og man skal holde den stille et par sekunder inden døren kan åbnes. Nøglebrikkerne burde du have fået udleveret af den tidligere ejer, men ellers kan man købe nøglebrikker på kontoret. Da alle nøglebrikker har et unikt nummer, anbefales det desuden, at du skriver numrene på dine nøglebrikker ned, så den kan spærres hvis du skulle miste den.

Mens du evt. istandsætter din lejlighed, skal du være opmærksom på, at brug af boremaskiner, gulvslibere og lign. støjende maskiner kun må finde sted på hverdage i tidsrummet mellem kl. 8.00 og 19.00 samt lørdage mellem kl. 12.00 og 15.00. Husk at afdække opgangen og elevatoren, så det ikke sviner i den fælles opgang. Ang. elevatoren, kan man på kontoret låne en plade, der kan lægges i elevatoren.

Ejendommen har et affaldsrum til affaldssortering og glas. Det findes ved udkørslen til Drejøgade ved 26F. Her skal pap, papir, madaffald, farligt affald, hård plast, metal, elektronik, flasker og batterier afleveres. Der skal anvendes nøglebrik for at komme ind i rummet. Ejendommen tager ikke imod storskrald. Der henvises til Borgervængets Genbrugsstation lokaliseret ca. 1 km væk.

Hvis du har behov for ekstra opbevaring udover det ene kælderrum, der er tilknyttet din lejlighed, har ejendommen nogle ekstra kælderrum, der lejes ud. For at leje et kælderrum, skal du kontakte kontoret.

For at holde dig opdateret med information om ejendommen og ejerforeningen, opfordres du til at sikre dig, at du er oprettet som bruger på hjemmesiden. Her kan du sætte op at modtage informationer som nyhedsbreve og akutte beskeder samt læse tidligere nyhedsbreve og andre relevante dokumenter om ejendommen og ejerforeningen.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte viceværterne. Desuden henvises til velkomstbrevet, som findes forneden på denne side, og andre dokumenter såsom husorden og vedtægter, der findes under siden Dokumenter. I øvrigt er der en masse information her på hjemmesiden, der forhåbentlig kan hjælpe dig til at blive en del af fællesskabet her i Drejøgården.