Login til hjemmesiden

Drejøgårdens hjemmesidessystem er opdelt i en offentlig del og en lukket del.

Den offentlige del er tilgængelig for alle, og indeholder generel information om Drejøgården. Den lukkede del kræver login, og indeholder mere specifik information, der primært er relevant for beboere og ejere.

Når der sker ejerskifte i administrators system, vil den nye ejer med det samme modtage en mail, hvor de kan oprette sig med personligt login.

Man kan som ejer selv via sin profil tilføje fremlejer eller ekstra personer i lejligheden. Sørg gerne selv for at vedligeholde dette, når beboere flytter ind og ud af din lejlighed.

Ved ejerskifte kan der være situationer, hvor der går længere tid inden den nye ejer modtager en mail. Det er fordi ejerskiftet først bliver foretaget i systemet, når Drejøgårdens administrator får besked om dette fra advokat eller mægler.

Man kan altid kontakte Prosedo såfremt man evt. har glemt sit login eller har andre problemer eller spørgsmål til hjemmesiden. Prosedo er leverandør af hjemmesidesystemet. Hvis man ikke er blevet oprettet med e-mail, kan man kontakte ejerforeningens administrator.