Ejendommen

Ejendommen er bygget i 1974 og har 249 ejerlejligheder fordelt over 7 opgange, samt 2 erhvervsmål (en butik ved Nygårdsvej som Netto delvist ejer og venter på ny udlejer) og en garage med ca. 110 pladser). Den ligger i Udenbys Klædebo Kvarter, København og har martrikelnummer 1242.

På alle indgangsdøre til ejendommen er der adgangskontrol samt videodørtelefon. Der er elevator i alle opgange.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er elektroniske varmefordelingsmålere i alle lejligheder. Der er ligeledes vandmålere i alle lejligheder for både koldt og varmt vand.

Der er tre tagterasser med bænke og borde: 26A-5. sal, 26F-6. sal og 26F/28-1. sal. På 26A-5. sal og 26F-6. sal er det tilladt at grille, og på 26F-6. sal er der placeret to faste grill.

Ejendommen har i kælderen eget vaskeri, som er pengefri. Betaling sker med en vaskebrik. Hvis du har mistet din vaskebrik, skal man kontakte Nortec. Indbetaling til vaskebrikken sker på http://www.e-vaskeri.dk. Priserne findes i vaskeriet.

Udover det kælderrum, der er tilknyttet alle lejligheder, har ejendommen nogle ekstra kælderrum, der kan lejes af beboerne. Det sker ved henvendelse til kontoret.

Foreningen

E/F Drejøgården er en forening af ejere af de lejligheder og erhvervsejemål, der er i ejendommen Drejøgården. Der er 251 medlemmer, som tilsammen har 1.000 i fordelingstal.

Foreningens bestyrelse består af 5 medlemmer samt 2 suppleanter. Der afholdes ordinær generalforsamling én gang om året (typisk i april måned).

Vedtægter, husorden mm. kan hentes under Dokumenter.

Hvis du er ny beboer, så anbefales du at læse denne side for nye beboere, hvor indflytningsblanket og velkomstbrev ligeledes kan hentes.

Parkering

Ejendommen har et parkeringsareal med ca. 40 parkeringspladser. Parkeringspladsen er privat og kræver licens eller digital gæsteparkeringsbillet for at holde på parkeringsarealet. Det er desuden kun biler under 2.500 kg, der må køre ind på parkeringsarealet.

Beboere i ejendommen kan købe en parkeringslicens for 150 kr. pr. måned som købes for et kalenderår ad gangen. En sådan licens giver rettighed til at holde på parkeringsarealet i en afmærket bås. Licensen fås på kontoret, men beløbet skal overføres til ejerforeningens konto først (læs om parkeringsaftale under Dokumenter).

Beboere i ejendommen kan desuden udstede digitale gæsteparkeringsbilletter. Når indflytningsblanketten er afleveret, registrerer viceværten beboeren e-mail på Q-parks e-park platform, hvor rettigheder til gæsteparkering findes. Gæsteparkeringstilladelse kan udskrives helt ned på timebasis og kræver blot gæstens nummerplade.

Yderligere information om licens og gæsteparkeringsbilletter er beskrevet under Dokumenter.

Udover gæsteparkeringsarealet, er der en parkeringskælder med ca. 110 parkeringspladser. Denne administreres ikke af ejendommen, og pladser i parkeringskælderen kan derfor ikke købes på kontoret. Her henvises i stedet til HP Parkering.

Fælleslokalet

Ejendommen har et fælleslokale, hvor der er plads til ca. 40 gæster. Fælleslokalet er lokaliseret i kælderen under 26F med indgang overfor cykelkælderen.

I fælleslokalet er der musikanlæg samt et køkken med det meste af det service, man skal bruge. Køkkenet har også køleskab, fryser, komfur, kaffemaskine og opvaskemaskine.

Lokalet kan lejes af beboere i ejendommen, og bookes ved at henvende sig til kontoret. Prisen er 500 kr. Derudover skal der betales et depositum på 1.500 kr.

Regler for brug af fælleslokalet samt lejekontrakt kan du læse under Dokumenter.