Om Østerbro

Østerbro er en administrativ bydel i Københavns kommune med 76.402 (2016) indbyggere. Bydelens areal er 8,74 km2 og befolkningstætheden på 8.742 indbyggere pr. km2. Østerbro udgør den nordøstlige bydel i Københavns Kommune. Den administrative bydel Østerbro blev etableret pr. 1. januar 2007 ved at Indre Østerbro og Ydre Østerbro blev lagt sammen til en bydel.

Læs evt. mere om Østerbro her

Street View (gadevisning)

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.


Lokalområdet

Bebyggelsen ligger i et ganske attraktivt område på Yderkantsøsterbro. Den ligger ved nogle stille sidegader, et stykke fra Østerbrogade, Jagtvej og Lyngbyvejen og dermed er bilstøj ikke en chikane. 

Et udvalg af supermarkeder, træningscentre og caféer samt offentlige transportmuligheder - Svanemøllen st. med S-toge, der afgår hvert minut, og Poul Henningsens Plads med City Ringens metroer - gør at det både er let at møde de daglige behov og indkøb, og komme hurtigt rundt omkring i resten af København eller ud af byen.  

Området er også så heldig at have en dejlig lokal strand, nemlig Svanemøllen Strand, som ligger 10 minutter væk på gåben eller 5 minutter væk på cyklen. Derudover ligger Fælledparken på den anden side af Jagtvejen, og til de helt store fodboldkampe, kan man svagt høre, når der bliver scoret et mål fra publikum, hvis man spidser ører. Alt i alt er det et rigtig skønt lokalområde.